Jdi na obsah Jdi na menu
 


Objednávky na zakázku

 Ahoj!

Nenašli jste co jste hledali?Žádný problém.Vyrobíme Vám midi karaoke na zakázku.

Takže krátce a stručně:

Napište na adresu: midispace@seznam.cz

Název skladby,popřpadě odkaz na Youtube. Obratem obdržíte email s podrobnými instrukcemi.

Cena jedné skladby je 400 Kč

Na základě objednávky s vámi okamžitě zahájíme komunikaci.

Dost nám pomůže,když k názvu skladby přidáte i jméno interpreta,nebo skupiny,která skladbu v originále hraje,případně Mp3 originálu verze,kterou máte na mysli.Stačí také odkaz na Youtube.To je celkem důležité,protože spousta  známých písní má víc verzí od různých interpretů a nemuseli bychom se do té vaší trefit.U lidových písní to platí takřka totálně.Potom totiž přicházejí reklamace typu:"Tam to tak není!" nebo "Představoval jsem si to jinak"apod.A my jsme zatím aranžovali ůplně jinou verzi!........ 

Samozřejmostí je dodatečná ůprava skladeb podle vašich představ.

Lhůta dodání je od 2 do 7 dnů.Vyhrazujeme si ale právo tuto lhůtu prodloužit,pokud bude více zájemců a zkrátka a dobře,lidově,nebudeme stíhat.

Po vašem převodu peněz,nebo potvrzení o převodu platby,obdržíte celý komplet sady,jak je uvedeno v rubrice: "Formáty zaslaných skladeb" plus jako dodatek pro rychlou kontrolu skladby rovnou z PC přehranou midi do formátu Mp3.

Všeobecně ale platí,že při větším počtu zájemců o zakázku nemá přednost ten,který si skladbu objednal dříve,ale ten,který cenu zakázky dříve uhradí!

Na požádání vám zašleme fakturu.

Nyní ještě důležité upozornění!

Jako autoři midi aranží si vyhrazujeme právo publikovat objednané skladby na našem serveru, případně na serveru Hudba Hradiště.Je potřeba si uvědomit,že skladby,které si u nás,nebo na HH od nás stahujete za normální cenu,jsou převážně opět skladby,které si někdo jiný objednal a zaplatil jako zakázku.Proto si myslíme,že je správné,když i vy své objednané skladby poskytnete jiným muzikantským kolegům.

Občas se ale stane,že si zákazník chce skladbu ponechat pouze a výhradně pro sebe.To není problém a skladba nebude již nikde publikována,její cena se ale navyšuje na 700 Kč!

Číslo ůčtu je:  pro české uživatele:  

2700536331/2010

       pro slovenské uživatele: 

Je  nutno vyplnit IBAN a  Bic kod/SWIFT (Platí pro Slovensko)

IBAN

 

 

  CZ9820100000002700536331

BIC kód/SWIFT       FIOBCZPPXXX   

 

Převod trvá zpravidla 2 až 3 dny,takže pokud nechcete tak dlouho čekat,stačí zaslat potvrzení o platbě,který vám banka pošle ještě týž den a nebo pokud platíte na poště složenkou "A",stačí naskenovat složenku a zaslat nám ji.

Je dobré se zaregistrovat,protože potom je možné podle vašeho přání vám zaslat fakturu. 

Nezbývá,než si přát,aby jste byli vždy spokojeni a pomohli nám šířit naše motto:

Nejste-li spokojeni,řekněte to nám

Jste-li spokojeni,řekněte to jiným

Jaroslav Šedivák Holeček

Jaroslav Dlouhán Holeček