Jdi na obsah Jdi na menu
 


PROSTOR PRO VAŠE NÁZORY...

Ahoj všichni!

Jsme si vědomi,že naše stránky nemusí být stoprocentní,že jim lecos chybí,jen stále nemůžeme přijít na to,co to je.

Proto je tu tato stránka,která patří vám a která by měla sloužit k vyjádření vašich názorů,připomínek i návrhů a konec konců i kritik,jak k eshopu,tak k samotným skladbám.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Nákup

(Meca Alois, 30. 7. 2015 16:15)

Omlouvám se už jsem se s vaším systémem objednávek seznámil a dovedu se v něm sice s obtížemi orientovat ale jde to.

akordy

(krejci.lib@seznam.cz mob.606332365, 6. 4. 2015 18:20)

Prosím o radu, neumím vložit akordy nad slova v cakevalku 9 tak,aby se zobrazily ve Vanbascu.
Mohl by jste mě prozvonit?Zavolám.
Díky

Re: akordy

(šedivák, 6. 4. 2015 20:13)

Poslal jsem vám email.Tam je to myslím dostatečně vysvětleno.

Country MIDI

(Villi, 6. 1. 2015 16:10)

Dobrý den,
obracím se na Vás věci případné spolupráce souvisejíci s výrobou MIDI skladeb stylu country, trampská.
Na stránkách HH máte nejvíce nabídek soubou různých žánrů, jak jsem zjistil a to i country. Pár jsem si jich přehrál, které dobře znám a také hraji již mnoho let na kytaru. A rád bych proto uvítal doprovody ve formě právě MIDI, pokud nejsem zrovna někde s kamarády na vandru a chci si tak zahrát doma sám... Každý tak máme samozřejmně i určitou představu o takové nahrávce o hudbě vůbec.
Kterou se vždycky snažím, alepsoň já trochu přiblížit orig. skaldbě. (nikoliv však úplně ztotožnit). Pokud jsou však právě k dispozici potřebné nástroje a samozřejmně je pro mě důležitý ten správný rytmus.
Tedy pokud bych měl upřímě hodnotit zrovna Vaše skaldby v tomto žánru. Mohu říci, že některé bych jistě uvítal z Vaší nabídky. Avšak rád bych tímto nejprve poukázal na menší nesrovnalosti. Zatím však netuším jakým veškerým zařízením dispomujete pro tuto výrobu. A jestli používáte pro simulaci zvuku reálných nástrojů i samplery. Jde mi tedy o to aby nahrávka nezněla až tak sinteticky. Jak jsem poslouchal u některých uživatelů na HH. Sám jsem měl dříve jsem kapelu, kde kolega hrál právě na klávesy a já kytaru a zpěv. A sám také vím, že to někdy dalo dost práce, než jsme našli tu správnou "notu" a skladba na klávesách byla skvělá. Bohužel nedochovali se nám právě MIDI skladeb a tak hledám touto cestou. Ještě bych, snad jen doplnil, že v mnoha Vašich nahrávkách konkrétně v tomto žánru se často vyskytuje flétna či harmonika, jako melodická linka, a pokud je taková v každé skladbě, jsou tak všechny písně stejně doprovázeny. Což bych vypustil úplně, neboď, kdo píseň zná chytne se i na basu, Tady by tedy stačil jen akordový doprovod vhodný styl, kontrabas, kytara, banjo, případně i housle, pokud by šlo o solo či mezihru, což si většinou dělám sám na foukací harmoniku.
Někde Vám to i trošku občas vezme i falsely...
příkl. "Toulavej song" ale to jsou věci, který se dají bez problému odstranit. Také chápu, že tohle není jistě Váš vyhraněný styl a vždy s tam může vloudit chybička. Tolik asi k mé představě o skladbách v midi. Pokud bychom se tedy případně dohodli na této spolupráci a za což bych byl rád. Zaslal bych Vám vždy orig. nahrávku s texty akordy případně i notami a schéma skladby. Tedy kde bude mezihra předehra atd. A kdy by jste mi vypracování skladby vždy zaslal její krátké DEMO. A na základě, kterého bych Vám poté potvrdil její úroveň a poté závaznou objednávku. Těším se na Vaši odpověď S pozdravem Vilém Hrunek

Re: Country MIDI

(šedivák, 6. 1. 2015 16:18)

Dobrý den! Potřebuji vaši emailovou adresu,abychom mohli zahájit komunikaci.
Moje adresa je:jarhol69@gmail.com

Re: Re: Country MIDI

(Villi, 6. 1. 2015 19:51)

děkuji.....
vilibaldns@seznam.cz

Re: Country MIDI

(šedivák, 15. 3. 2015 20:31)

Pane Hrunek,dosud jste mi nenapsal svou emailovou adresu a tak vám nemohu osobně odpovědět a reagovat na váš komentář.

Vřelé díky

(šedivák, 19. 12. 2014 11:29)

Vaše ocenění nás velmi těší.
Přejeme vám,ať vám naše skladby slouží jen a jen ke spokojenosti.

Toužím tě znát.

(Zdenda, 19. 12. 2014 11:24)

Výsledek 100%.
Bez pochyby ochota a max snaha o věrohodnost skladby. Díky.

Super

(Jaroslav Vrána, 7. 11. 2014 11:53)

Vaše midi jsou skvělé- za celou dobu jsem objevil pouze jednu harmonickou chybu- Lásko,mne ubývá sil. Např.Já nejsem zlej je jak originál i s drobnou Broumovou chybou. Nechystáte se na song J.Vágnera Rozpustilá holka? Áma

Re: Super

(šedivák, 7. 11. 2014 12:06)

Díky za ocenění.Samozřejmě chybička se sem tam najde,ale pokud si někdo koupí midi s nějakou vadou,fungujeme,jako bezplatný servis.Může nám napsat a nedostaky budou odstraněny.
Jelikož máme závazky splnit termíny zakázkových skladeb,nemáme moc času na free výrobu.Ale budem na to myslet.Zdravím a přeju hezký den.

Super

(Jaroslav Vrána, 7. 11. 2014 11:52)

Vaše midi jsou skvělé- za celou dobu jsem objevil pouze jednu harmonickou chybu- Lásko,mne ubývá sil. Např.Já nejsem zlej je jak originál i s drobnou Broumovou chybou. Nechystáte se na song J.Vágbera Rozpustilá holka? Áma

oprava

(šedivák, 30. 10. 2014 14:33)

Trochu se musím opravit.Obrázkový návod není v rubrice "Fotoalbum",ale v rubrice pod názvem "OBRÁZKOVÝ NÁVOD jak vybrat skladbu a poslech demo ukázky".
Omlouvám se.

dotaz

(zachrla josef, 29. 10. 2014 6:01)

kolik prosím u vás vyjde midka kterou již máte, ale v tónině kterou potřebuji ??

Re: dotaz

(šedivák, 29. 10. 2014 7:30)

Zdravím vás pane Zachrla!
Máte tři možnosti ukázek našich midek:
Klikněte na rubriku "ABECEDNÍ SEZNAM ŽÁNRŮ"
Vyjedou vám skladby podle žánru a vy si znovu kliknete a to vás dovede až do tabulky vybraného žánru a šedý obdélník,na který kliknete,obsahuje demo ukázku.
Druhý je "TEXTOVÝ SEZNAM KATEGORIÍ"Vybrat žánr,dále kliknout na požadovanou skladbu a poté pod obrázkem interpreta kliknout na malý čtvereček.
Třetí možnost sjet v menu až dolů k rubrice "KATEGORIE".

Re: dotaz

(šedivák, 29. 10. 2014 7:40)

Midi soubory,které již v naší midibance máme,stojí 40 Kč.Pokud si skladbu zakoupíte,zdarma vám skladbu ztransponujeme na toninu,jaká vám vyhovuje.

Re: dodatek

(šedivák, 30. 10. 2014 9:04)

Ještě chci připomenout,že v rubrice "Fotoalbum" je pod názvem"Obrázkový návod jak hledat skladby" jsou podrobně popsány možnosti výběru skladeb a poslechu demo ukázek

dotaz

(zachrla josef, 29. 10. 2014 6:03)

pepan1264seznam.cz

dotazy...

(zachrla josef, 29. 10. 2014 5:59)

dobré ráno pánové....
takže rozumím tom u dobře , že prodáváte za 40kč midi soubor a za 400kč uděláte celou midku i v požadované tónině ??? máte někde tady ukázky našich midek ??
děkuji za odpověď ..
přeju hezký den všem...
Josef zachrla kyjov

Je to dostačující

(Pavel , 5. 3. 2014 19:52)

Ahoj. Hlavně že to chodí a hlavně je to jednoduché a přehledné. Demo se snadno stáhne a přehraje. Cena příjemná a hlavně ať tam jsou dobré midi. Ať se daří Ahoj